De Lions Club Berlcium, Leij en Aa voert een fundraising uit, dat wil zeggen koopt producten in, int de gelden bij de kopers en levert de producten aan de kopers. De Lions Club Berlicum, Leij en Aa kwalificeert als ondernemer overeenkomstig artikel 7 van de Wet op de Omzetbelasting (1968).

Er wordt een opslag op de kostprijs gezet die geheel ten goede komt aan de goede doelen van de Lions Club Berlicum, Leij en Aa. De opslag is vrijgesteld van BTW. De opslag wordt overgedragen als gift aan de Stichting Goede Doelen Lions Club Berlicum, Leij en Aa. Deze Stichting heeft een ANBI status (RSIN nummer 857997439). 

De Belastingdienst vereist transparantie naar u als potentiele koper t.a.v. de opslag op de kostprijs en welk deel daarvan als gift aan de Stichting Goede Doelen wordt gegeven. De volgende opslagen zijn van toepassing: champagne reservé €10,92, champagne rosé €11,08, champagne chardonnay €12,25, champagne magnum €19,-, roero arneis magia €5,05, barbera d’alba superiore €5,75, barolo €10,75, capra nera naturale lungo €4,59, champagnegeschenkverpakking €1,- en wijngeschenkverpakking €1,55. De daadwerkelijke transportkosten zullen hierop nog in mindering gebracht worden.

Deze opslag wordt voor 100% als gift aan de Stichting Goede Doelen geschonken, waarmee geborgd is dat 100% van deze gelden aangewend worden voor goede doelen. Toch betaalt u uiteindelijk een marktconforme prijs voor deze topproducten. Dit komt doordat Lions Club Berlicum, Leij en Aa de producten direct inkoopt bij de leverancier. 
 

Klik hier om terug te gaan naar de Fundraising actie