Heb jij een hartenkreet die je graag vervuld ziet worden? Spreek je hartenkreet dan nu uit! De kerngedachte is iets betekenen voor een ander en dan met name lokaalgericht voor de inwoners van Berlicum & Middelrode.

De Lions Club Berlicum, Leij & Aa wil graag jullie hartenkreten verzamelen en proberen minimaal 5 van deze wensen te vervullen. Onze leden zijn op vrijdag 13 december tussen 09.30 en 11.30 op de markt in Middelrode en op zaterdag 14 december a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur op het Mercuriusplein aanwezig om onze actie onder de aandacht te brengen.

Aandragen van een hartenkreet kun je heel eenvoudig doen door het speciale formulier hiervoor in te vullen. Op het formulier omschrijf je kort je hartenkreet met vermelding van de reden waarom je dit zo graag wenst en voor wie je hartenkreet bestemd is. Je kunt dit formulier op 13 of 14 december bij ons inleveren of mail het vóór 26 december naar hartenkreetlionsberlicum@gmail.com

(Klik op deze link, en je kunt het formulier downloaden, dat je vervolgens kunt invullen door in Microsoft Word op "Bewerken" te klikken).

.

De ervaring leert dat kleine wensen eerder worden vervuld dan grote wensen, maar grote wensen mogen uiteraard ook ingediend worden. We laten je zo snel mogelijk weten of we je hartenkreet kunnen vervullen. We streven ernaar minimaal 5 wensen in 2020 tot uitvoering te brengen. We zien je graag op 13 december a.s. op de markt in Middelrode of 14 december a.s. op het Mercuriusplein en wensen je alvast fijne feestdagen toe.

We Serve!